Om os

I den anledning vælger Erdem Catering at åbne en afdeling i Århus, hvortil størstedelen af salget overflyttes.

 

Med den nye 2250 kvm’s virksomhed forøges levering af varer til større dele af Jylland, samtidig med vedvarende salg på Fyn. Desuden åbnes en forstørret og renoveret Cash & Carry, samt en slagter afdeling, som muliggør salg til private kunder.

 

Erdem Catering arbejder meget omhyggeligt med at planlægge og udføre en enestående service. Foruden er der stor fokus på at køretøjer er adskilt med køle- og fryserum hver for sig, for netop at levere varerne med den rette temperatur.

 

 

Profil

Erdem Catering er et privatejet aktieselskab, med hovedkontor i Århus. Catering firmaet tilbyder et stort sortiment af produkter i fødevarebranchen.

 

Erdem Catering ApS er hele Jylland og Fyn’s foodservice. Dagligt leveres flertusinde varenumre indenfor fødebranchen til det professionelle marked. Desuden tilbydes handel i vores Cash and Carry lager alle 7 dage om ugen.

 

Løbende arbejder virksomheden på udvikling og forbedring på alle områder, for at give bedre handelsmuligheder samt tilfredsstille kundernes behov.

 

Historie

På trods af at Erdem Catering ApS er et forholdsvis nyt navn, ligger der en lang historie bag virksomheden. Idet virksomheden har eksisteret siden starten af 1990’erne, under andre navne i partnerskab med andre samarbejdspartnere.

 

Erdem Catering ApS blev stiftet i Odense i 2001, med sine 15 medarbejdere. Lige siden er virksomheden vokset sig større og stærkere. Virksomheden havde til hensigt, at køre det tidligere koncept om at være totalleverandør indenfor fødevarebranchen. At være nytænkende og opfylde kundernes behov har altid været Erdem Caterings største målsætning.

 

 

Copyright © Erdem Catering ApS | CVR-nr. 38 40 39 82 | Sintrupvej 23, 8220 Brabrand | Tlf. 89808969